Info

Här nedan har vi samlat all info som ni kan tänkas behöva. Vad ska ni ha på er? Vad önskar vi oss i bröllopspresent? Vart ska ni?

Mat & dryck

Ni kommer att serveras mat utifrån de allergener ni angav vid OSA. Om ni missat att göra detta, hör av er snarast till wedding@brege.nu. Vi bjuder på välkomstdrink, skål och dryck till maten. Till festen så erbjuds dryck till självkostnadspris i baren. Där kommer det enbart gå att betala med Swish. Har ni inte Swish? Hör av er till wedding@brege.nu så löser vi det!

Vart? När? Hur?

Vart ska ni då? De gäster som bor på Åminne Fritids camping blir upplockade där och ni som tar egen bil ska ta er till Gothem Viby 262, 624 30 Slite. Både vigsel och fest kommer att äga rum på den adressen. Vigseln startar 14.00, men ni är välkomna från 13.00 för välkomstdrink och luftigt mingel. 

Hur tar ni er hem då? För er som inte har egen bil så rekommenderar vi er att förboka en taxi på taxigotland.se. För er som bor på Åminne Fritids camping erbjuds skjuts i anslutning till att festen slutar ca 00.00. 

Dresscode

När vi ser vårt bröllop framför oss så ser vi er gäster i inte allt för uppklädda kläder. Tänk er “cocktail”, lite mer uppklätt än en vanlig sommarfest. Inga klackskor är vår rekommendation, om du inte känner dig ovanligt stabil på grus. Det är viktigt att ni är bekväma!

Bröllopspresent

Om ni vill ge oss en bröllopspresent så önskar vi oss bidrag till vår kommande bröllopsresa. Vi planerar att åka på en romantiskt semester när läget har förändrats. Vill ni inte hantera kontanter så kan ni självklart swisha er gåva till Malin på 0739184188.