Info

Här nedan har vi samlat all info som ni kan tänkas behöva. Vad ska ni ha på er? Vad önskar vi oss i bröllopspresent? Vart ska ni? Mer info kommer löpande.

Tips från coachen

Om ni inte har bokat resa och boende ännu så börjar det bli dags för det. Även om bröllopet är i slutet av högsäsongen så är Gotland ändå ett populärt resmål sommaren ut. Osäkra på vart ni ska bo? Hör av er till någon av oss så kan vi hjälpa er.

Vart? När? Hur?

Vart ska ni då? De gäster som bor på Åminne Fritids camping blir upplockade där och ni som tar egen bil ska ta er till Gothem Viby 262, 624 30 Slite. Både vigsel och fest kommer att äga rum på den adressen. Exakta klockslag återkommer vi med. Hur tar ni er hem då? För er som inte har egen bil så rekommenderar vi er att förboka en taxi på taxigotland.se. Det är 4 km mellan campingen och lokalen, så det går att promenera om en orkar!

Dresscode

När vi ser vårt bröllop framför oss så ser vi er gäster i inte allt för uppklädda kläder. Tänk er “cocktail”, lite mer uppklätt än en vanlig sommarfest. Inga klackskor är vår rekommendation, om du inte känner dig ovanligt stabil på grus. Det är viktigt att ni är bekväma!

Bröllopspresent

Om ni vill ge oss en bröllopspresent så önskar vi oss bidrag till vår kommande bröllopsresa. Vi planerar att åka på en romantiskt semester när läget har förändrats. Vill ni inte hantera kontanter så kan ni självklart swisha er gåva till Malin på 0739184188.